Veckans ridpass

Måndag - Coachridning
På måndagar är det då coachridning för Amelie, och jag har Grady då. Bästa pållen! Kommer inte ihåg exakt vad vi gjorde, men vi red på volt och gjorde även framdelsvändningar. Grady var bäst, och det går bättre och bättre för varje måndag, superkul! Det har tagit ett bra tag, men nu börjar vi förstå varandra. 
 
Torsdag - Vanlig lektion
På vanliga lektionen på i torsdags för Sofia hade jag Tato, och det gick såå bra! Fick ett bra tempo på lilla ponnyn, och vi gjorde även några helt okej skänkelvikningar. Det var säkerligen inte lektionens snyggaste men så kul när jag kände skillnad alltså! Det är så skönt att komma bort från allt och bara rida och känna att man är bra på något! Bästa ponnyn och bästa ridläraren! Förlåt alla andra ridlärare jag har nu eller har haft, men Sofia är grym.
 
Fredag - Hoppspecial
Rider i hoppspecial varannan vecka för att komma över min hopprädsla. Har typ gjort det några gånger, men jag måste hoppa oftare än var fjärde vecka för att annars blir jag rädd och osäker. Men den är iallfall för Cristin, och även här har jag Tato. Igår gick det extremt mycket bättre än förra gången! Lite stolt över mig själv, för jag både galopperade och hoppade. Så nöjd.
 
 
 

RSS 2.0